Online számlakérés

Fizessen kevesebbet vízszámlájára és óvja a természetet! Válassza az online lehetőséget.

 

Kedves ügyfelünk,

Szeretné hogy minden vízszámlája 1 lejjel kevesebb legyen egy évet és tudjon fizetni a nap bármely órájában? Egy kattintásra van a céltól. Regisztráljon weblapunkon és kérje az „online számlakérést”.  Az alábbiakban megmutatjuk a lépéseket. Legyen Ön is online ügyfelünk.

Regisztráció a “harviz.ro”weboldalra:

- “harviz.ro” weboldalon a “Fiók létrehozása” menüpont segítségével tudunk felhasználói fiókot létrehozni

onlineszamla

 - kitöltve az ügyfél adatokat, sikeresen létrehozhatjuk felhasználói fiókunkat

onlineszamla1 

Fontos, hogy a “Cod Client HarViz*”mezőnél a pontos ügyfélazonosítót adjuk meg, különben a felhasználói fiókba a számlák nem lesznek elérhetőek! A pontos ügyfélazonosító megtalálható a Harvíz által kiállított számlákon.

onlineszamla2 codab

 

- sikeres regisztrációt követően felhasználói fiókunkba lehetőség van aktiválni az online számlakérési opciót az “Online számla kérése” menüpont segítségével!

onlineszamla3

 

- rákattintva a szerződés számra megjelenik a szerkesztési opció, ahol tudjuk aktiválni vagy épp visszavonni az online számla kérési lehetőséget.

onlineszamla4

 

onlineszamla5

 

 

   Továbbá értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy szeptember 1-től, Székelyudvarhelyen található Városháza tér 24. szám alatti pénztárunkat bezárjuk, így szorgalmazzuk a mielőbbi online számlakérést. Ugyanakkor értsítjük fogyasztóinkat, hogy a Paypal rendszer továbbra is működik.

 

Köszönjük megértésüket!