Anunț

Stimați Consumatori!

În ultima perioadă de timp precipitațiile abundente și lucrările care se desfășoară în apropierea sistemelor de captare a apei au pertubat în repetate rânduri furnizarea apei potabile în mai multe localități deservite.   În urma acestor fenomene, apa ajunsă în sistemele de distribuție prezintă un grad de turbiditate peste nivelul admis. Despre acest fapt sunt înștințate toate Unitățile Administrativ-Teritoriale afectate.

 

Proiectul care vizează reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție a apei finanțat din fonduri europene întârzie din motive independente de voința noastră în calitate de operator. Acest fapt a fost deja publicat în organele de presă. În cursul lunii martie 2023 am depus a 6-a variantă de modificări a documentației necesare obținerii fondurilor, existând acum șanse reale, ca lucrările să demareze anul viitor. Proiectul vizează printer altele modernizarea sistemelor de captare și distribuție a apei în mai multe localități (printre care Zetea și Brădești). După finalizarea acestor lucrări ne putem aștepta la înbunătățirea considerabilă privind furnizarea apei potabile.

Sistemele de utilități publice au fost construite de Unitățile Administrativ-Teritoriale, care sunt proprietarii acestora, extinderea și reabilitarea fiind de asemenea răspunderea lor. Funcționarea și exploatarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare este asigurată de HARVIZ S.A. în calitate de Operator al serviciilor.

Calitatea apei potabile este verificat zilnic, se ține o evidență exacta a zilelor în care calitatea apei nu a fost corespunzătoare. Pentru aceste zile, începând cu data de 1 martie 2023 acordăm un discount (bonificație) de 30% pe facturile emise, cu menționarea numărului zilelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

Exemplu de factură:

Factura exemplu bonificatie