Anunț public

HARVÍZ S.A. cu sediul în mun. Miercurea Ciuc, str. Salcâm, nr. 1, jud. Harghita anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - se supune evaluării impactului asupra mediului și a evaluării adecvate de către A.P.M. Harghita în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul intitulatProiect regional de dezvoltare infrastructurii de apă și apă uzată în județul Harghita”, propus a fi amplasat în, jud. Harghita, mun. Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, orașul Vlăhița, comunele Praid, Zetea, Dealu, Brădești, Satu Mare, Tușnad, Frumoasa, Leliceni, Mihăileni, Cozmeni, Racu, Ciucsângeorgiu, Tomești, Sântimbru, Mădăraș, Dănești, Sâncrăieni, Sândominic, Ciceu, Sânsimion, Sânmartin, Plăieșii de Jos.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia mediului Harghita din Miercurea Ciuc, str. Marton Aron, nr.43, în zilele de luni-joi, între orele 0800-1630 şi vineri între orele 0800-1400, precum şi la următoarea adresă de internet Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a A.P.M. Harghita.

Anunț

Stimați Utilizatori!

Vă rugăm să nu introduceți în sistemele publice de colectare a apelor uzate deșeuri, cum ar fi șervețele umede, scutece, măști de protecție, lavete, bureți de bucătărie, materii plastice, lemn, deșeuri din construcții, resturi alimentare ș.a. Aceste deșeuri trebuie colectate în coșul de gunoi, fiind aruncate în vasul de toaletă crează blocaje și defecțiuni ale rețelei, cu consecințe neplăcute pentru utilizatori sau vecini, îngreunând semnificativ și înlăturarea, repararea defecțiunilor apărute. În sistemele de colectare a apelor uzate se pot revărsa numai ape uzate menajere! În aceste vremuri grele, populația fiind constrânsă să stea acasă, funcționarea optimă a sistemelor de canalizare este deosebit de importantă. Înfundările și defecțiunile frecvente atrag după sine costuri suplimentare. Respectând regulile, vă ajutați pe sine și pe vecini, dar în același timp ușurați și munca colegilor noștrii din zonă, care se ocupă cu asigurarea apei potabile pentru toată comunitatea și de funcționarea optimă a sistemului de colectare a apelor uzate menajere.

Mulțumim pentru înțelegere!

Anunț

Stimați Consumatori, vă aducem la cunoștință, în raza Comunei Dănești conducta principală a fost avariată de către constructor în cursul lucrărilor care se desfășoară la podul peste râul Olt. Colegii noștrii, împreună cu muncitorii firmei constructoare și ai Primăriei Dănești se străduiesc să repară conducta spartă, ca să putem relua furnizarea serviciului cât mai curând. Avem speranțe, ca în orele serii să putem relua furnizarea serviciului de alimentare cu apă.

După reluarea furnizării, apa poate prezenta temporar impurități.