Comunicat de interes public

Stimați Utilizatori

            Având în vedere prognozele care prevăd temperaturi scăzute, vă rugăm să faceți demersurile necesare privind protejarea contra înghețului a contoarelor de apă și a instalațiilor aferente montate pe branșamentul care deservește imobilul Dvs.

            Vă mulțumim pentru colaborare.

Cu stimă, S.C. HARVIZ S.A.

Anunț

Stimați clienți!

Vă informăm că începând cu data de 17 decembrie, casieriile vor fi deschise conform programului normal de funcționare.

Mulțumim pentru înțelegere!

Program special

Anunț!

         

Stimați clienți!

Vă informăm că în perioada  12.10.2020 – 16.12.12020 casieriile vor fi deschise după următorul progam:

Casierie din str. Revoluției din decembrie nr.17

Luni – Vineri: 12:00 – 16:30

Casierie din str. Salcâm nr.1

Luni – Vineri:  8:00 – 12:00

Serviciul Relații clienți de la sediul societății va funcționa între orele 8:00 – 12:00 În vederea diminuării riscului de contaminare, vă recomandăm, să amânați vizitele privind rezolvarea unor probleme legate de serviciile noastre la sediul și la punctele de lucru HARVÍZ S.A. Privind achitarea achitarea facturilor, rugăm utilizarea serviciilor Online. Sesizări, reclamații și întrebări privind serviciile ne puteți adresa prin nr. telefon 0266-313636 sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sistare furnizare apă

Stimați Utilizatori, vă aducem la cunoștință, că din cauza unei defecțiuni apărute în această noapte pe conducta principală am fost nevoiți să sistăm furnizarea apei în străzile Tudor Vladimirescu, Bradului, Avântului, Narciselor, Ciocârliei, Frăției, Aleea Copiilor, Müller László, Iancu de Hunedoara, Szász Endre, dar o scădere a presiunii sau lipsa de apă este posibilă și în celelalte străzi din zonă.

Colegii noștrii se străduiesc să înlăture problema cât se poate de repede. La reluarea furnizării apa poate prezenta temporar impurități.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.