Felhívás Székelyudvarhely

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel és a csatornahálózat és a szennyvízátemelők zavartalan és biztonságos üzemeltetése érdekében nyomatékosan felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szennyvízcsatorna megfelelő használatára fokozottabb figyelmet fordítsanak:

  • Kerüljék a textil alapú nedves - és a fertőtlenítő kendőknek, továbbá mindazon szilárd anyagoknak (egészségügyi betét stb.) a csatornahálózatba juttatását, melyek dugulást okozhatnak.
  • A csatornahálózatra veszélyes anyagokat (olaj, zsír, benzin, állatoktól származó szerves hulladék) ne juttasanak a csatornába!

Köztudott, hogy Székelyudvarhely ivovíz hálozata elöregedett ezért  számolnunk kell a csőhálózati hibák fokozott megjelenésével elhárításával is. Mivel a váratlanul jelentkező hibák esetében nem tudunk senkit előzetesen értesíteni, ezért a vízellátásban és a közlekedésben sem lehet előre felkészülni a javítási időszak alatti kellemetlenségekre. Mindent megteszünk azért, hogy ilyenkor a lehető legkevesebb gondot okozzuk Felhasználóinknak. Ajánljuk a fogyasztóknak egy minimális - a hibaelháritás idejére elegendő víztartalék képzését a legfontosabb járványügyi előirások betartására elsősorban kézmosás wc öblítés stb. biztosítására.


Továbbá értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy 2020.03.25 – től meghatározatlan ideig pénztáraink zárva tartanak, a számlák kifizetésére továbbra is Online lehetőséget biztosítunk.

A koronavírus terjedésének a megelőzése érdekében tisztelettel kérünk minden fogyasztót, hogy amennyiben lehetséges kerüljék a Harvíz R.T. székhelyének és munkapontjainak a látogatását, bármilyen kérdés és probléma esetén állunk rendelkezésükre, a szolgáltatóval kapcsolatos ügyintézéseik zökkenőmentes lebonyolitására e-mail és telefonos elérhetőséget biztosítunk:

  • Hibabejelentő: 0728268344; 0266212202
  • Ügyfélfogadó: 0266216028; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Műszaki osztály: 0731026343; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Engedélyeztetési osztály: 0722160931; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!