Hirdetés

HARVIZ R.T. Hargita megye, Csíkszereda, Akác utca, 1 szám alatti székhellyel, értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy a „Víz- és csatornahálózatok bővítése, felújítása”, Hargita megye, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Szentegyháza, Parajd, Zetelaka, Oroszhegy, Fenyéd, Máréfalva, Nagytușnad, Csíkszépvíz, Csíkszentlélek, Csíkszentmihály, Csíkkozmás, Csíkrákos, Csíkszentgyӧrgy, Csíkszenttamás, Csíkszemtimre, Csíkmadaras, Csíkdánfalva, Csíkszentkirály, Csíkszentdomokos, Csíkcsicsó, Csíkszentsimon, Csíkszentmárton, Kászonaltíz településeken megvalósítandó tervére a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség meghozta a döntést-elfogadja a környezeti hatástanulmányt valamint a természetvédelmi hatásvizsgálatot és kiállítja a környezetvédelmi beleegyezést.

A beleegyezés tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca, 43 szám alatt, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8,00 – 16,30 óra között, pénteken 8,00-14,00 óra között, valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.

Az érintettek a tervezetre vonatkozó észrevételeiket a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség honlapján megjelent hírdetéstől számított 10 nap alatt nyújthatják be  a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

Fax: 0266-310041, e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

2021.12.16

Közlemény

HARVÍZ R.T. értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy leadta a környezeti hatástanulmányt és a természetvédelmi hatásvizsgálatot a „Víz- és csatornahálózatok bővítése, felújítása” című projektre amely munkálatai a következő települések kül-és belterületén fognak zajlani: Csíkszereda, Székelyudvarhely, Szentegyháza, Parajd, Zetelaka, Oroszhegy, Fenyéd, Máréfalva, Nagytusnád, Csíkszépvíz, Csíkszentlélek, Csíkszentmihály, Csíkkozmás, Csíkrákos, Csíkszentgyӧrgy, Csíkszenttamás, Csíkszemtimre, Csíkmadaras, Csíkdánfalva, Csíkszentkirály, Csíkszentdomokos, Csíkcsicsó, Csíkszentsimon, Csíkszentmárton, Kászonaltíz.

A Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség elbírálásának eredménye a környezetvédelmi engedély megadása vagy visszautasítása.

A hatástanulmány megtekinthető a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca, 43 szám alatt, Harvíz RT székhelyén, Csíkszereda, Akác utca 1 szám, valamint elérhető a következő honlapokon:

Környezetvédelmi Ügynökség oldala:  http://apmhr.anpm.ro-reglementari-acord

Harvíz oldala:  https://harviz.ro/ro/stiri/anunturi-de-mediu/

A dokumentáció megtekinthető:

http://www-old.anpm.ro/upload/148947_RIM-POIM-apa%20canal-HR-28.09.2020.pdf

http://www-old.anpm.ro/upload/148948_Studiu%20EA-POIM-apa-canal-HR.pdf

 

A közmeghallgatás online térben lesz megtartva 2021 január 11-én, 15:00 órától. (figyelembe véve a jelenlegi szükségállapotot)

https://zoom.us/j/97774751266

Az érintettek a hatástanulmányra vonatkozó észrevételeiket a közmeghallgatás napjáig nyújthatják be  a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

Fax: 0266-310041, e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hirdetés

HARVÍZ R.T., Hargita megye, Csíkszereda, Akác utca, 1 szám alatti székhellyel, értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy Hargita megye, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Szentegyháza, Parajd Zetelaka, Oroszhegy, Fenyéd, Máréfalva, Nagytușnad, Csíkszépvíz, Csíkszentlélek, Csíkszentmihály, Csíkkozmás, Csíkrákos, Csíkszentgyӧrgy, Csíkszenttamás, Csíkszemtimre, Csíkmadaras, Csíkdánfalva, Csíkszentkirály, Csíkszentdomokos, Csíkcsicsó, Csíkszentsimon, Csíkszentmárton, Kászonaltíz településeken „Víz- és csatornahálózatok bővítése, felújítása” létesítési tervét benyújtotta a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez a környezetvédelmi beleegyezés elnyerése céljából.

A javasolt terv környezeti hatásával kapcsolatos információk beszerezhetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca 43 szám alatt, valamint a Harvíz R.T. székhelyén, hétfőn-csütörtökön 8,00 – 16,30 óra között, pénteken 8,00 – 14,00 óra között.

Az érintettek észrevételeiket benyújthatják naponta a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fax: 0266-310041;

 

2020.01.14

Csíkszentdomokosi, Csíkszenttamási, Csíkkarcfalvi, Csíkdánfalvi Csíkmadarasi településeken található Ivóvízellátás, szennyvízcsatornázás és a Csíkmadarasi szennyvíztisztító állomás mûködtetéséhez a környezetvédelmi engedélyezési eljárás elindítása

A Harvíz Rt., Csíkszereda, Akác utca 1 sz, értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy a Csíkszentdomokosi, Csíkszenttamási, Csíkkarcfalvi, Csíkdánfalvi Csíkmadarasi településeken található Ivóvízellátás, szennyvízcsatornázás és a Csíkmadarasi szennyvíztisztító állomás mûködtetéséhez a környezetvédelmi engedélyezési eljárást elindította. 
A tevékenység elõrelátható környezeti hatásaival kapcsolatos információk beszerezhetõk a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén , Csíkszereda, Márton Áron utca 43. szám alatt, munkanapokon 8,30-16,00 óra között, valamint a Harvíz Rt. székhelyén, Csíkszereda, Akác utca 1. szám alatt.
Az érintettek észrevételeiket a hirdetés megjelenésétõl számított 15 napon belül, írásban közölhetik naponta a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökségnél, az észrevételezõ személyi adatainak feltüntetésével tel.0266-371313, 0266-312454, fax.0266-310041).