Szünetel a vízszolgáltatás a Puskaporos és Akarat utcákban

 

A Harvíz Rt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy hétfõn (2013.11.04.) 10:00-12:00 óra között, javítási munkálatok miatt szünetel a vízszolgáltatás a Puskaporos és Akarat utcákban, a Szász Endre utca lakói pedig az említett napszakban víznyomás ingadozásra számíthatnak.

 

Megértésüket köszönjük!

Szünetel a vízszolgáltatás

A Harvíz Rt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy kedden (2013.10.22.) 9-19 óra között, javítási munkálatok miatt szünetel a vízszolgáltatás az Octavian Goga 2., 4., 6., 8., 10., 12., 14. számok között, valamint a Temesvári Sugárút 20-22-es tömházakban.
Megértésüket köszönjük!

Csíkkozmással bõvült a Harvíz Rt. szolgáltatási területe

Csíkkozmás alapító tagja a 2008-ban megalakult „Hargita Víz" Közösségfejlesztési Társulásnak. A társulás célja az volt, hogy az Önkormányzatok létrehozzanak egy olyan Térségi Szolgáltatót, amely megfelelõ felszereltséggel, szakértelemmel átvállalhatta a minõségi víz és csatornaszolgáltatás jogát és felelõsségét a térségben, továbbá az uniós normák által elõírt, Románia által a csatlakozáskor felvállalt paraméterek teljesítéséért a kohéziós alapokból pénzeket tud lehívni a rendszerek bõvítésére és modernizálására.
2013. szeptember 1-tõl a csíkkozmási Önkormányzat átadta a település vízszolgáltatási feladatát a Harvíz Rt.-nek. A rendszer többszörös átvilágítása során felmerült problémák és hiányosságok (a nyersvíztározó tó kitakarítása, a szûrõrendszer kimosatása, a víztároló szerelvényeinek feljavítása, hálózati ürítõ-mosató csapok felszerelése, a klórozó berendezés megjavítása/cseréje, mérõmûszerek felszerelése, ellenõrzése stb.) megoldása folyamatban van.
A hét folyamán megkezdõdik a nyersvíztározó kikotrása és iszaptalanítása. A hálózat végpontjaira ürítõ csapokat szerelnek, amelyen keresztül megtörténik az elosztó hálózat kimosatása az esetleges hordaléklerakódás kitakarítás érdekében, valamint a rendszer fertõtlenítése. Az említett munkafolyamattal egy idõben történik az autómata klórozó feljavítása és beüzemeltetése.

 

DSCF2623

                                                                                   Csíkkozmási nyersvíztározó tó

 A Harvíz Rt. október folyamán is folytatja a szerzõdéskötéseket, továbbá felszerelik/ lecserélik a hiányzó illetve a nem megfelelõ vízmérõ órákat.

A problémamegoldások folyamatát a Harv??z Rt. a csíkkozmási polgármesteri hivatallal együtmûködve vitelezi ki.
Ezúton tájékoztatjuk az érintett fogyasztókat, hogy a munkálatok során a folyamatos vízszolgáltatás akadozhat, illetve a vízellátás újraindításakor a víz zavarossága átmenetlieg megemelkedhet.

 Megértésüket köszönjük!                                                                                                                             Tisztelettel,

                                                                                                                                                                           Harvíz Rt. Vezetõsége
                                                                                                                                                                            2013.10.21.

Közgyûlést tartott a Hargita Víz Közösségfejlesztési Társulás

2013. október 1-én közgyûlést tartott Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának üléstermében a Hargita Víz Közösségfejlesztési Társulás.
Fontosnak tartjuk tájékoztatni a lakosságot arról, hogy a közgyûlés azt a döntést hozta, mely szerint 2013. október 1-tõl mindazon személyeknek akik csatlakozni szeretnének a községi víz és csatorna közmûrendszerekre, a csatlakozási engedély kiváltásakor fel kell mutatniuk egy engedélyt, melyet az illetékes község polgármesteri hivatalánál kell kiváltani. Ennek a határozatnak a törvényes hátterét a 36/2002/-es kormányrendelet képezi.

Tisztelettel,
Harvíz Rt. Vezetõsége

Alkategóriák

Ãœnnepi program
   
Decemberi Forradalom utcai pénztár
2015 december 24 9 00 - 11 00
2015 december 25 Zárva
2015 december 28 9 00 - 16 30
2015 december 29 9 00 - 16 30
2015 december 30 9 00 - 16 30
2015 december 31 Zárva
2016 január 1 Zárva
   
Akác utca 1 szám alatti pénztár
2015 december 24 7 30 - 11 00
2015 december 25 - 2016 Január 1 Zárva

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.