Féléves vízóraolvasás

A Csíkszeredai HARVÍZ R.T. értesíti  Tisztelt fogyasztóit, hogy az  esedékes féléves vízóraolvasás (magánházaknál)  2019 szeptemberében a következő ütemterv szerint fog történni:

  • Szeptember 11: Puskaporos, Mikó, Bérc, Dr.Dénes László utcák,
  • Szeptember 12: Szentlélek, Tudor Vladimirescu utcák,
  • Szeptember 13: Csiba, Erdőalja, Baromtér, Vadász, Akác, Gyár utcák,
  • Szeptember 16: Fürdő, Tavasz, Hajnal, Halász, Vörösmarty Mihály, Hargita, Olt, Sas, Remény, Levendula, Búza utcák,
  • Szeptember 23: Bánya, Széked utcák,
  • Szeptember 24 : Márton Áron, Csütörtök, Decemberi Forradalom, Szív, Stadion, Mihai Eminescu, Mihail Sadoveanu, Gál Sándor, Kossuth Lajos, Nicolae Bălcesu, Petőfi Sándor, Kőrösi Csoma Sándor, Piac utcák,
  • Szeptember 28: Zsögödfürdő, Fenyés, Csihányos

Azok a fogyasztók, akiknél valamilyen okból kifolyólag  a fogyasztásmérőt nem sikerült a megadott napon leolvasni,  Szeptember 30-ig bejelenthetik  az óraállásokat naponta 7,30 – 15,30; pénteken 7,30 – 13,30 óra között, a 0758-770039 (akár SMS-ben is név, lakcím feltüntetésével),  a 0266-313636, 17-es belső telefonszámokon, vagy elküldhetik az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre. Felkérjük  a Tisztelt Fogyasztókat, tegyék lehetővé a fogyasztásmérők leolvasását, ellenkező esetben fennáll a lehetősége a le nem számlázott és elfogyasztott vízmennyiségek tetemes megnövekedésének. A fogyasztásmérők időszakos ellenőrzésének – leolvasásásának lehetővé tétele a Fogyasztó kötelessége, emellett ilyenformán elkerülhetők a magas számlaértékek kifizetésével járó kellemetlenségek. Ugyanakkor figyelmükbe ajánljuk, hogy a 241/2006 –os Törvény 39-cikkelye alapján 5000 lejtől 10000 lejig terjedő pénzbírsággal büntethető az a fogyasztó, aki megtagadja, illetve nem teszi lehetővé a szolgáltató képviselőjének a fogyasztásmérőhöz való hozzáférést leolvasás, ellenőrzés vagy karbantartás céljából.