Féléves vízóraolvasás

A Csíkszeredai HARVÍZ R.T. értesíti  Tisztelt fogyasztóit, hogy  f.év  október 15 – 31 között  az  esedékes féléves vízóraolvasás (magánházaknál) a következő ütemterv szerint fog történni:

  • Október 15: Zsögödi Nagy Imre, Kicsimező, Kőbánya utcák
  • Október 22: Zöld Péter, Ifjúság, Gólya, Hősök utcák
  • Október 23: Szász Endre, Gábor Áron, Bolyai János utcák, Brassói út
  • Október 24: Jegenyék, Galambok, Fennsík, Unió, Fecske, Zöldfa, Lejtő, Szabadság, Tető, Venczel József, Hunyadi János utcák

Azok a fogyasztók, akiknél valamilyen okból kifolyólag  a fogyasztásmérőt nem sikerült a megadott napon leolvasni,  október 31-ig bejelenthetik  az óraállásokat naponta 7,30 – 15,30; pénteken 7,30 – 13,30 óra között, a 0758-770039 (akár SMS-ben is név, lakcím feltüntetésével),  a 0266-313636, 17-es belső telefonszámokon, vagy elküldhetik az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre. Felkérjük  a Tisztelt Fogyasztókat, tegyék lehetővé a fogyasztásmérők leolvasását, ellenkező esetben fennáll a lehetősége a le nem számlázott és elfogyasztott vízmennyiségek tetemes megnövekedésének. A fogyasztásmérők időszakos ellenőrzésének – leolvasásásának lehetővé tétele a Fogyasztó kötelessége, emellett ilyenformán elkerülhetők a magas számlaértékek kifizetésével járó kellemetlenségek. Ugyanakkor figyelmükbe ajánljuk, hogy a 241/2006 –os Törvény 39-cikkelye alapján 5000 lejtől 10000 lejig terjedő pénzbírsággal büntethető az a fogyasztó, aki megtagadja, illetve nem teszi lehetővé a szolgáltató képviselőjének a fogyasztásmérőhöz való hozzáférést leolvasás, ellenőrzés vagy karbantartás céljából.