Hirdetés

A Csíkszeredai HARVÍZ R.T. értesíti  Tisztelt fogyasztóit, hogy az  esedékes féléves vízóraolvasás (magánházaknál)  2021 október 1-15 között a következő ütemterv szerint fog történni:

Október 1: Kalász, Barancs, Gaál Mózes, Nefelejcs utcák,

Október 4: Hétvezér Lakótelep, Kas, Fésülő, Barátok kertje, Kicsimező, Kőbánya, Kútpatak utcák

Október 5: Somlyó, Bánya, Széked utcák

Október 12: Köves, Nyírfa, Malom, Csobotfalva utcák

Október 13: Ferencesek, Fodorkert, Barátság, Szentkirály, Apor Péter, Székely Mózes, Szék II, Venczel József, Hunyadi János, Jegenyék utcák

Október 14: Kájoni János, Agyagfalva, Kissomlyó, Zsögöd, Harom utcák

Azok a fogyasztók, akiknél valamilyen okból kifolyólag  a fogyasztásmérőt nem sikerült a megadott napon leolvasni,  október 15-ig bejelenthetik  az óraállásokat naponta 7,30 – 15,30; pénteken 7,30 – 13,30 óra között, a 0758-770039 (akár SMS-ben is név, lakcím feltüntetésével),  a 0266-313636, 17-es belső telefonszámokon, vagy elküldhetik az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre. Felkérjük  a Tisztelt Fogyasztókat, tegyék lehetővé a fogyasztásmérők leolvasását, ellenkező esetben fennáll a lehetősége a le nem számlázott és elfogyasztott vízmennyiségek tetemes megnövekedésének. A fogyasztásmérők időszakos ellenőrzésének – leolvasásásának lehetővé tétele a Fogyasztó kötelessége, emellett ilyenformán elkerülhetők a magas számlaértékek kifizetésével járó kellemetlenségek. Ugyanakkor figyelmükbe ajánljuk, hogy a 241/2006 –os Törvény 39-cikkelye alapján 5000 lejtől 10000 lejig terjedő pénzbírsággal büntethető az a fogyasztó, aki megtagadja, illetve nem teszi lehetővé a szolgáltató képviselőjének a fogyasztásmérőhöz való hozzáférést leolvasás, ellenőrzés vagy karbantartás céljából.