Szerződés aláírás

Szeptemberben is szerzõdés aláírások

A szeptemberi hónap újabb szerzõdések aláírásával indul a Harvíz Rt.-nél. 2013. szeptember 4-én a csicsói polgármesteri hivatalnál aláírásra kerül a Csíkcsicsói víz és szennyvízhálózatának kiépítése nevet viselõ kivitelezési szerzõdés. A fõ vállalkozó a nagyszebeni székhelyû SINECON Kft., amely a szintén nagyszebeni CONSTRUCTII Rt.-vel valamint a csíkszeredai TERRA Rt.-vel alkotnak kivitelezési szövetséget.
A beruházás leszerzõdött értéke közel 13 millió lej. Reményeink szerint a munkálatok még ebben a hónapban elkészülnek.
2013. szeptember 9-én Csíkkarcfalván aláírásra kerül a Csíkszenttamás, Csíkkarcfalva, Csíkdánfalva és Csíkmadaras víz és szennyvízhálózatainak bõvítése, hogy az érintett községek eleget tegyenek az ország uniós csatlakozási szerzõdésben vállalt kötelezettségeinek.
A kivitelezõ fõ vállalkozó a HIDROTRAN Kft., aki az IMPEX AURORA Kft.-vel alkot vállalkozási szövetséget. Mindkét cég csíkszeredai székhelyû. A munkálat leszerzõdött értéke 11.500.000 lej körüli. Ezen szerzõdés kivitelezési munkálatai is elkezdõdhetnek 2013 szeptember folyamán, amennyiben az építõk eleget tudnak tenni a nem egyszerû FIDIC típusú szerzõdések szigorú elvárásainak, valamint megfelelõ mennyiségû erõgépet és munkaerõt tudnak felvonultatni.

Csíkszereda, 2013.09.04.